Lehetek még orvos? Most középiskolában tanulok informatikát.
Van egy barátom aki informatikusként tanul egyetemen, és orvoslásban használt számítogépekkel fog foglalkozni, külön erre szakosodik. Ugye az orvoslásban már szinte mindenhol külömbözö gépeket használnak amik számítógép vezérli. Na ö ezekkel fog foglalkozni.
De ha jól tanulsz persze hogy lehetsz orvos.
Én (is?) szakközépben vagyok infó tagozatos, most voltam 11.-es, márciusban jöttem rá, hogy fogorvos akarok lenni (mindig is érdekelt, de soha nem mertem még belegondolni sem, hogy nekem valaha is sikerülhetne...). Nyelvvizsgám nincs, a kémiát soha nem tanultam (persze tanították, de utáltam...), március óta mégis meg vagyok győződve róla, hogy ha törik, ha szakad, én akkor is orvos leszek! :)
Persze ehhez én is kihagyok egy évet érettségi után, nem tudom a kémiát is bepótolni, a nyelvvizsgát+ emelt bioszt megcsinálni egy év alatt, de nem fogom feladni, amíg be nem kerülök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!