Milyen végzettség kell ahhoz, hogy ufókutató legyek?
Figyelt kérdés
Hol és mit kell tanulni ahhoz,hogy az lehessek?Hol van munkalehetőség?Kérlek titeket mindent irjatok le amit tudtok!Most 14 vagyok,de nagyon érdekel a dolog.Köszi!
Már miért lennék szörnyű? Ja, hogy nem tudok a kérdező gondolataiban olvasni? Hát istenem, ez van. De ha valaki azt kérdi, hogyan lehetne kurv@, honnan tudjam, hogy valójában modell akar lenni, csak nem tudja, hogy azt minek nevezik?
Vagy esetleg neked, kedves 13:06, az ufókutató egyenértékű a csillagásszal? Netán - velem ellentétben - te képes vagy a gondolatolvasásra? Mert nekem bizony az ufókutatásról nem egy diplomás tudós jelenik meg a lelki szemeim előtt.
2012. febr. 28. 13:39
13/21 anonim válasza:
Én egyetértek az elsővel, hiszen korrigálta magát, és egyszerűen csak különbséget tett ufókutató és csillagász között. Az ufókutatásnak sajnos pejoratív értelme van, általában olyan tevékenységeket takar, ahol nem a válaszkeresés a lényeg, hanem a hiányzó információ fantáziával való pótlása, és ennek tudományosan hangzó publikálása. Mint kiderült, a kérdező nem erre gondolt, de valóban félreérthető volt. :)
2012. febr. 28. 13:55
14/21 anonim válasza:
Semmilyen az égvilágon. Bármilyen komoly tanulmány csak csökkenti az esélyeidet.
2012. febr. 28. 15:16
15/21 anonim válasza:
bocsánat, csak úgy hangzott, mintha mondjuk a tényleg tudományos háttérrel rendelkező, ezzel foglalkozó kutatókat - seti - éppen lesámánoztad volna. sokat foglalkozom a témával, és nekem az ufókutatóról nem a humbuk fantázia jut eszembe, hanem mondjuk stephen hawking, carl sagan, mitchio kaku.
2012. febr. 28. 17:24
16/21 anonim válasza:
Ők tudósok. Csillagászok, fizikusok. Ráadásul szerintem nyugodtan mondhatom, hogy a jelenleg élő legnagyobb fizikusok közé tartoznak. Igen degradáló őket ufókutatónak nevezni... Semmi közük az ufókhoz (akár földönkívüli élőlényeknek, akár azonosítatlan repülő objektumnak vesszük).
2012. febr. 28. 18:38
17/21 anonim válasza:
deigen. több műsort is csináltak idegen civilizációkkal kapcsolatban, könyveikben is megemlítik, a hűha jelet külön tárgyalták hosszú ideig. és én csak ebben a közegben találkoztam még ezzel, ezért jut eszembe az ufókutatásról a csillagászat. de köszi, mutasd be nekem őket :))
2012. febr. 28. 20:30
18/21 anonim válasza:
és még ha csak teória szinten is, azt is felvázolták, milyen lehet a földönkívüli élet. mitchio kaku főleg.
2012. febr. 28. 20:31
19/21 anonim válasza:
ja és mellesleg ahhoz, hogy hiteles "űrlénykutató" legyen, igenis csillagásznak kell először lennie, hogy egyáltalán tudjon arról, hogy mi folyik odakint, hogy milyen jelzéseket kell egyáltalán figyelni, hogy ha talál valamit, akkor be tudja azonosítani, hogy az most egy szupernóva, vagy éppen a földönkívüli hadsereg kiabál..
2012. febr. 28. 21:27
20/21 anonim válasza:
"és még ha csak teória szinten is, azt is felvázolták, milyen lehet a földönkívüli élet. mitchio kaku főleg."
Na itt a különbség, ugyanis ők tudják, mi a különbség az UFO és a földönkívüli élet között! :DDD
És ugyanott tartunk, hogy az "ufókutató" szónak mi az értelme. Tudós ember ilyen max. poénból mond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!