Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen végzettség kell ahhoz,...

Milyen végzettség kell ahhoz, hogy ufókutató legyek?

Figyelt kérdés
Hol és mit kell tanulni ahhoz,hogy az lehessek?Hol van munkalehetőség?Kérlek titeket mindent irjatok le amit tudtok!Most 14 vagyok,de nagyon érdekel a dolog.Köszi!
2012. febr. 28. 12:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
22%
Semmilyen végzettség nem kell hozzá, csak fantázia és pofátlanság, hajlandóság a buta emberek átverésére. Ha ez megvan, már mehetsz is "kutatni".
2012. febr. 28. 12:44
 2/21 anonim válasza:

Vedd fel a kapcsolatot egy magyar ufókutatóval:

[link]

2012. febr. 28. 12:46
 3/21 A kérdező kommentje:

Első:ha muszáj,akkor meg van mind a 3,de nem igazán értem hogy pofátlanság és átverés miért kell ehhez...

második:köszi,jó ötlet.

Én egyébként a setihez hasonló kutató központban szeretnék dolgozni majd.

2012. febr. 28. 12:55
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csillagász, fizikus. és onnan lehet továbbfejlődni ilyenné. Mármint profivá, de amatőr bármikor lehetsz.
2012. febr. 28. 12:56
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tudományos munka érdekel, akkor csillagász, fizikus, asztrofizikus. Ezek tudományok, tehát irány az egyetem. Viszont abban biztos vagyok, hogy ha egy csillagászt vagy asztrofizikust ufókutatónak nevezel, csúnyán megsértősik vagy kiröhög.

Az "ufókutatás" áltudomány, népbutítás. Ha ez érdekel, akkor amint az első hozzászólásomban is írtam...

2012. febr. 28. 12:59
 6/21 A kérdező kommentje:
Értem...engem igazából ez a Seti-s űrteleszkópos része érdekel,valami olyasmi szeretnék lenni.Az érdeklődés meg érzék megvan az ilyen elektronikai meg rádios cuccokhoz,pl már épitettem egy rádiot.Szoval erröl a részéröl szeretnék többet megtudni.
2012. febr. 28. 13:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

első: szörnyű vagy...

fizika bsc, csillagász msc, aztán kezedben van már egy kis tudás, és el tudod dönteni, mi valós, meg mi nem. hogy gol lehet vele elhelyezkedni.. itthon szerintem sehol. esetleg oroszországban, vagy amerikában. bár a SETI is elég csóró..

2012. febr. 28. 13:06
 8/21 anonim válasza:

Akkor az első lépcső a magyar SETI-hez való csatlakozás, akár önkéntesként is:

[link]

2012. febr. 28. 13:08
 9/21 anonim ***** válasza:
33%
Óvoda középső csoportnál semmiképp se legyen magasabb végzettséged!
2012. febr. 28. 13:11
 10/21 anonim válasza:

Itt egy másik oldal is ugyanazokkal az alapítókkal:

[link]

2012. febr. 28. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!