Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Diplomát szeretnék, nem...

Diplomát szeretnék, nem elhelyezkedés céljából. Melyik fősulit ajánljátok? Minél könnyebben akarom elvégezni, a főiskola presztízs értéke nem érdekel.

Figyelt kérdés
Igazából már saját vállalkozásom van jó ideje, nem akarok elhelyezkedni a diplomámmal sehol, jó kapcsolati tőkém is lett, viszont az üzleti életben hasznát tudom venni, amit egy felső oktatási intézményben tanulok. Időm van rá (esti, vagy levelezőhöz) és anyagi lehetőségeim is adottak. Viszont nem akarok nagyon megizzadni sem, ergo nem kell hogy a Corvinusra járjak, lazán akarom elvégezni az egészet. Mindenképpen gazdasági vonalon , melyik főiskolát vagy egyetemet tudjátok ajánlani nekem?
2012. febr. 20. 18:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%

IBS-t ajánlom,ott nagyon komoly formák vannak,függetlenül attól,hogy itt a GY.K.-n miket írnak,szerintem a legkomolyabb közgázos suli,tiszta gyakorlat színtiszta,és angolul anyanyelvi szinten fogsz tudni a végén,plusz kapcsolati tőke,ott nem arról beszélnek,hogy háá megyünk beb@szni,hanem mindenkinek már 20-n évesen céljai vállalkozásai vannak.

Neked ez tuti lenne,mert kapcsolatokat tudsz építeni és hasonló kör mint te,a BCE egy rakás sz@r szerintem tipikus magyar,elmélet semmi gyakorlat,na az IBS-en fordítva van,ott színtiszta gyakorlatok vannak.

Akik meg leszólják azoknak fingjuk sincsen az egészről.

Egyik tehetős sikeres haverom mondta a következőt,ezt mindenki jegyezze meg mielőtt gazdasági szakra megy:

,,Tudjátok miről ismeritek meg a jó közgazdász képzést?

Arról,hogy mennyi végzett hallgató lesz pár éven belül sikeres,gazdag,tehetős vállalkozó vagy nagy vezető".

"

BCE,BGF-ről ezeket nem mondhatod el,nézd meg hány ember lesz gazdag,1-2% az lóf@sz.

Ráadásul az IBS-n olyan tanárok tanítanak akik nem csak elméletben nyomják,mindnek saját cége,cégei vannak és csonton vannak zsével.

Mondom ezeket úgy,hogy nem IBS-en vagyok hanem proginfes az ELTE-n :)

De a jövőben akarok egy IBS-es diplomát vagy egy CEU-sat.

Ezek érnek is valamit.

2013. máj. 2. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!