Diplomát szeretnék, nem elhelyezkedés céljából. Melyik fősulit ajánljátok? Minél könnyebben akarom elvégezni, a főiskola presztízs értéke nem érdekel.
IBS-t ajánlom,ott nagyon komoly formák vannak,függetlenül attól,hogy itt a GY.K.-n miket írnak,szerintem a legkomolyabb közgázos suli,tiszta gyakorlat színtiszta,és angolul anyanyelvi szinten fogsz tudni a végén,plusz kapcsolati tőke,ott nem arról beszélnek,hogy háá megyünk beb@szni,hanem mindenkinek már 20-n évesen céljai vállalkozásai vannak.
Neked ez tuti lenne,mert kapcsolatokat tudsz építeni és hasonló kör mint te,a BCE egy rakás sz@r szerintem tipikus magyar,elmélet semmi gyakorlat,na az IBS-en fordítva van,ott színtiszta gyakorlatok vannak.
Akik meg leszólják azoknak fingjuk sincsen az egészről.
Egyik tehetős sikeres haverom mondta a következőt,ezt mindenki jegyezze meg mielőtt gazdasági szakra megy:
,,Tudjátok miről ismeritek meg a jó közgazdász képzést?
Arról,hogy mennyi végzett hallgató lesz pár éven belül sikeres,gazdag,tehetős vállalkozó vagy nagy vezető".
"
BCE,BGF-ről ezeket nem mondhatod el,nézd meg hány ember lesz gazdag,1-2% az lóf@sz.
Ráadásul az IBS-n olyan tanárok tanítanak akik nem csak elméletben nyomják,mindnek saját cége,cégei vannak és csonton vannak zsével.
Mondom ezeket úgy,hogy nem IBS-en vagyok hanem proginfes az ELTE-n :)
De a jövőben akarok egy IBS-es diplomát vagy egy CEU-sat.
Ezek érnek is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!