Mi a véleményetek a Média és kommunikáció szakról egyetemi vagy főiskolai szinten?
Figyelt kérdés
Megéri-e ezt a szakot választani, el lehet-e helyezkedni, mik a tapasztalataitok?2012. febr. 7. 22:39
1/9 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani ezen a késői órán, de nem lesz rá államilag támogatott hely :(.
2/9 anonim válasza:
miért ne lenne? nem ennél csökkentették le drasztikusan
3/9 anonim válasza:
...nem csökkentették le drasztikusan, hanem eltörölték...
4/9 anonim válasza:
Ha van egy zsák pénzed, hogy legyen egy felesleges, piacképtelen diplomád, akkor hajrá!
5/9 anonim válasza:
Nem, nem lehet vele elhelyezkedni. A legpiacképtelenebb szak, ami létezik, Divat szak, minden 2. ember ilyet akar, aztán kitörölheti vele a hátsó felét.
6/9 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel, egyáltalán nem piacképes, valóban én is a legpiacképtelenebbnek mondanám.
Tudom, ilyenkor ezt senki se hiszi el, és mindenki azt gondolja, hogy azért írunk ilyeneket, mert lenézzük ezt a szakot... De nem ez az oka, hanem egyszerűen tényleg nem lehet vele elhelyezkedni.
Szerintem max akkor érdemes ezt választani, ha van rá felesleges pénzed, és mint hobbi, vagy miután már van valamilyen szakmád/diplomád.
7/9 anonim válasza:
Nekem van egy csoporttársam OKJ-n és neki szintén ilyen diplomája van. El lehet gondolkodni, hogy vajon miért jött egy OKJ-re, holott van diplomája!
8/9 anonim válasza:
Egyébként honnan szakítottátok azt az infót hogy nem indul ingyenesen? Hahó, itt lenne az ideje a felvi.hu-val ismerkedni, kedves felvételizők!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
Kb. ez a szak lett volna, ami felé nyitnék szívesen, de akkor felesleges.
És nincs egy zsák pénzem, szóval maradt volna a diákhitel. :S
2012. febr. 10. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!