Diplomát szeretnék, nem elhelyezkedés céljából. Melyik fősulit ajánljátok? Minél könnyebben akarom elvégezni, a főiskola presztízs értéke nem érdekel.
zsfk, ekf, kjf
ezeken a fősulikon nézelődj körbe (csak úgy a hasamra ütöttem)
A te mondandódból meg az jött le hogy egy kissé nagyképű vagy!És hogy miért?na lássuk:
"jó kapcsolati tőkém is lett, viszont az üzleti életben hasznát tudom venni, amit egy felső oktatási intézményben tanulok. Időm van rá (esti, vagy levelezőhöz) és anyagi lehetőségeim is adottak. Viszont nem akarok nagyon megizzadni sem, ergo nem kell hogy a Corvinusra járjak"
k"b 7 éve az üzleti életben mozgok....van több okj-s papírom is, de most van időm és pénzem hogy diplomát is szerezzek, csak a tanulás öröméért, viszont nem akarom, hogy napi 6 órát görnyedjek a könyvek felett."
"Én sem egy corvinusos diplomára vágyom, mert nem akarok elhelyezkedni vele, mert egyrészt jó fizetést termelek ki, "
És akkor te nem verted magadat se a pénzedre, se semmire.. :D
Ha ilyen lazán megy akkor vedd meg magadnak és még tanulnod sem kell! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!