Szerintetek az idei egyetemi jelentkezések száma alacsonyabb lesz, mint tavaly?
Nálunk csak páran változtattak a terveiken továbbtanulás terén. sokan mentünk volna gazdasági szakra, de sokan nem engedhetik meg maguknak, hitelt nem akarnak, továbbtanulni viszont igen. így pl aki pénzügyre készült,most megy matekra,vagy mérnöknek, ahova van esélye bekerülni és kicsit érdekli is.. én személy szerint maradok a közgáznál, csak hitellel. engem még max a földrajz érdekelt volna, de az egy halott terület, biztos a munkanélküliség. ezért nem is értem ezt az új keretszámrendszert. közgázból el lehetett helyezkedni, de mondjuk földrajzból? fizikus is max tanárnak mehet ha akar. Mo. nem érdekelt a kutatóintézetekben, már most is nehezen helyezkednek el a természettudományos szakemberek, hát majd ha 3x annyi ember fog végzeni..
na mind1, ez már más tészta.
kedves kérdező, te mire szeretnél jelentkezni?
mi 34-en járunk egy osztályba és kb 5-6-an megyünk tovább, pedig erős suliba járunk, és értelmesnek tartom magunkat
(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!