Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek az idei egyetemi...

Szerintetek az idei egyetemi jelentkezések száma alacsonyabb lesz, mint tavaly?

Figyelt kérdés
El fog tántorítani másokat az általuk választott szaktól az idei módosítás?
2012. febr. 19. 21:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, hogy csökkentették, meg ezzel a kijelentéssel is, de arra vagyok kíváncsi, hogy vajon ez mennyi embert fog eltántorítani a szakoktól, tehát az Önköltségestől is, illetve arra irányítani, hogy mérnökire vagy valami hasonlóra menjenek?
2012. febr. 19. 22:57
 12/21 anonim ***** válasza:
aki humán beállítottságú meghalna egy reál suliban... és 40 évig azt csinálni, amit utálsz nem könnyű! de én is kíváncsi vagyok a válaszokra...
2012. febr. 19. 23:07
 13/21 A kérdező kommentje:
Én is kíváncsian várom a válaszokat, meg a véleményeket.
2012. febr. 19. 23:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Nehéz megjósolni, biztos lesznek akik csak ezért választják majd a mérnöki szakokat, de a legtöbbjük valószínűleg hamar elvérzik majd.
2012. febr. 19. 23:18
 15/21 A kérdező kommentje:
És szerintetek így is lesznek majd, akik maradnak gazdasági képzéseken? Sokan? Vagy, rengeteg iskola rengeteg szaka bezár?
2012. febr. 19. 23:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem így is lesznek elegen.... Gondolj csak bele, anyu apu pl jogász, pénz adott, gyereknek egzisztencia kell, kifizetik...
2012. febr. 20. 03:31
 17/21 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami.
2012. febr. 20. 10:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Nálunk csak páran változtattak a terveiken továbbtanulás terén. sokan mentünk volna gazdasági szakra, de sokan nem engedhetik meg maguknak, hitelt nem akarnak, továbbtanulni viszont igen. így pl aki pénzügyre készült,most megy matekra,vagy mérnöknek, ahova van esélye bekerülni és kicsit érdekli is.. én személy szerint maradok a közgáznál, csak hitellel. engem még max a földrajz érdekelt volna, de az egy halott terület, biztos a munkanélküliség. ezért nem is értem ezt az új keretszámrendszert. közgázból el lehetett helyezkedni, de mondjuk földrajzból? fizikus is max tanárnak mehet ha akar. Mo. nem érdekelt a kutatóintézetekben, már most is nehezen helyezkednek el a természettudományos szakemberek, hát majd ha 3x annyi ember fog végzeni..

na mind1, ez már más tészta.

kedves kérdező, te mire szeretnél jelentkezni?

2012. febr. 20. 12:04
 19/21 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen egyetértek veled. Egyébként a kérdésedre válaszolva, inkább gazdasági területen lennék érdekelt. De, nem akarok hitelt.
2012. febr. 20. 20:29
 20/21 anonim ***** válasza:

mi 34-en járunk egy osztályba és kb 5-6-an megyünk tovább, pedig erős suliba járunk, és értelmesnek tartom magunkat

(első voltam)

2012. febr. 20. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!