Lehet pedagógián?

Figyelt kérdés
Pedagógia szakon lehet pszihológiát tanulni?
2012. jan. 23. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó lenne több infóhoz jutni erről a szakról,mert Én is csak tapogatózom hetek óta és már szorít a határidő... Egyébként az eddigiekből arra következtetek,hogy igen,de hogy milyen formában,azt nem tudom.Én azon filózom pedagógia szak vagy a tanító legyen amire elsősorban jelentkezzek...Nem tudsz segíteni?
2012. febr. 13. 18:53
 2/3 anonim válasza:
Gondolom már késő, de azért elmondom, a tanító szakot választanám. Azzal legalább tudnál mit kezdeni amikor elvégezted. Ped szakon van pszichológia. Valamennyi. Ha inkább pszich. az érdeklődésed, akkor azt érdemesebb választani. Ha lehet azt, ami közelebb áll Hozzátok. :)
2012. ápr. 11. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább pszic,de Én is a tanítót jelöltem elsőnek. Viszont ott meg az alkalmassági énekből Nekem necces... Tehát nagy valószínűséggel a pedagógia lesz.:)
2012. ápr. 12. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!