Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Óbudai Egyetem gépészmérnöki...

Óbudai Egyetem gépészmérnöki szakról vélemények?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy BME sokkal nehezebb, sokkal többet szívatnak.

De az Óbudairól tényeket vagy véleményeket nem hallottam.

Bármi infó jól jön.(Ami nincs fent a felvi vagy óbudai oldalán)

tegnapelőtt 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
tegnap 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

Kerüld az egész gépészmérnöki létet. Hatalmas átverés, hogy a gépészem (eg a mérnökök) jól keresnek és hiány szakma. Egyik sem igaz. Inkább menj villamosra vagy mérnökinfóra. Azok még érnek valamit.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak az óbudaia top3ban van.

tegnap 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
A mérnökinfó lófsz. Akkor már inkább proginfó. Egyébként jól keres és hiányszakma valóban. Jó szakemberből van hiány, nem a kóklerekből. De aki nagyon ügyes, azt megfizetik.
tegnap 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Férjem ott végzett 2020-ban.Akkoriban sokan estek ki és vagy csúsztak,de ha tényleg oda teszed magad,akkor el tudod végezni elsőre (ahogy párom is).Nem szabad, hogy 1-2 kekeckedő oktató a kedvedet szegje...Ő azt szerette benne egyébként, hogy nagyon gyakorlatias.

Azóta külföldön mérnök az ott megszerzett diplomával, szóval használható papírt és tudást ad.:) Itt ahol élünk amúgy lasszóval fogják őket,nincsen annyi gépészmérnök, mint amennyit felvenne az ipar.

tegnap 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!