Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BKF vagy KJF vagy esetleg más?

BKF vagy KJF vagy esetleg más?

Figyelt kérdés
Turizmus-vendéglátás szakon szeretnék továbbtanulni, de nem tudom, hogy hol lenne érdemes. A Corvinusra nincs esélyem. A BGF lesz az első, amit megjelölök, de kellene több is. Légyszi írjatok véleményt a BKF-ről és a Kodolányiról! (Szakmai gyakorlat, Erasmus program...) Köszönöm!
2012. jan. 22. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én is a bgf-re mek, egyik haverom van a turizmus vendéglátáson, ő annyit mondod h sokat kell tanulni, gyakorlatra könnyen el tudsz helyezkedni és utána is
2012. jan. 22. 15:05
 2/11 anonim ***** válasza:
bkf-re ne menjél, mert ott munkanélküli képzés megy. vagyis olyanokat tanulsz ott, amit soha az életbe nem fogsz hasznosítani. annyit ér a diplomájuk, mint a papír amire nyomtatták.
2012. jan. 22. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:

akkor ennyi erővel minden fősulin...

és ha okos az ember nem csak Mo.ban kell gondolkodni...

2012. jan. 22. 15:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Én semmiképp nem Mo-ban gondolkozom... És az EDUTUS-ról mi a véleményetek?
2012. jan. 22. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is BGF turizmusra jelentkezek, de amúgy szerintem most a BGF-en az állami és a költséges ponthatár is majdnem ugyanannyi lesz, mint a Corvinuson.
2012. jan. 22. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Én az EDUTUS-t ajánlanám ezek közül a legkevésbé.Akkor talán jelöld meg a Kodolányit másodiknak.
2012. jan. 22. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:

A turizmus-vendéglátás szintúgy a gazdaságtudományokhoz tartozik, vagyis 99%, hogy fizetős lesz, ezt ugye tudod?

Ha igen, akkor szerintem (TEHÁT SZERINTEM) ezért a szakért nem éri meg annyi pénzt kiadni. Persze szíve joga mindenkinek, hogy mit akar tanulni.

Viszont az iskolák közül sikerült felsorolnod a legrosszabbakat, amiken ezt lehet tanulni. A Kodolányi, BKF, EDUTUS, KRF, NYF, ME ez mind WC papír.

Ami ér valamit az Corvinus, BGF, Debreceni Egyetem, NYME, PE, PTE, SZIE.

2012. jan. 22. 16:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak ezek érnek valamit, hiszen szinte nem csak a diplomádra kíváncsiak, amikor állásinterjúra mész, hanem arra, hogy hol szerezted!
2012. jan. 22. 17:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat. Igen tudom, hogy nem indul államilag támogatott. A helyzet az, hogy bármilyen szakot is néztem mindig oda jutottam vissza, hogy ez érdekelne a legjobban.
2012. jan. 23. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem értem mi bajotok a BKF-el? Odajártok, hogy ennyire tudjátok mi van ott, mert én odajártam, rengeteg hasznos dolgot tanultam ott. Szerintem az egyik leggyakorlatiasabb képzést adja a turizmus a területen (is). Van kötelező szakmai gyakorlat az utolsó félévben, ezen kívül van turizmus műhelyük is, ahol izgalmas és valós projektekben lehet részt venni, folyamatosan szerveznek szállodalátogatások, ja és van egy remek Karrier Centrumunk, akik rengeteg tudnak segíteni mind szakmai gyakorlattal, mind álláskereséssel kapcsolatban. Erasmusra meg kb 40 külföldi intézménybe mehetsz, ami szerintem elég jó.
2012. jan. 25. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!