Gimiben angol tagra járok érdekel jelenleg a töri nyelvek matek meg esetleg a magyar. Ezzel az érdeklődéssel milyen foglalkozást lenne érdemes választani a felsőoktatásban?
Történelemmel és magyarral nagyon kevesen élnek meg.
A matek önmagában kevés, kellene hozzá egy természettudományos tárgy, esetleg informatika.
Nagyon szerencsés, ha érdekelnek a nyelvek, és jó érzéked van hozzájuk. Tanulj minél több nyelvet minél magasabb szinten, akár különleges, ritka nyelveket, és legyél nyelvtanár, fordító, tolmács, idegenvezető, nagy cégeknél külkapcsolati összekötő! ELTE bölcsészkarát célozd meg!
köszi a válaszokat (még persze várom a továbbiakat is)
magyar vonalon én is tudom hogy nem éppen szerencsés továbbmenni a töri meg csak jogra lenne jó de most eléggé megnyírják a létszámot :( sajna természettudományi tárgyak nem érdekelnek különösebben a matekkal kapcsolatban pedig közgázra vagy vmi kereskedelmi vonalra gondoltam ...
ami a nyelveket illeti német lesz valószínűleg a második nyelvem az angol mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!