Mérnök informatika szakot hol érdemes tanulni? BME-VIK, SZTE-TTIK, esetleg pázmány, Debrecen?
Én ME-re járok ezen a szakon. Év közbe tök lazák az oktatók, most meg szívatnak mint a torkosborz. Szóval itt a tanítás minősége nem mintaértékű.
A többi elsős jó fej (1-2 kivétel mindenhol van).
Bulik mindenütt vannak.
Ha elölről kezdeném pestre mennék, mert van elég pontom hozzá, és az ottani egyetemek jobb oktatást kínálnak, több a lehetőség, ....
Szerintem is Pest.
Vagy akármelyik egyetem, legyenek meg a kettesek de, mellette tanulj magadnak mint az állat, angol, német, c/c++, java, c#, elektro, digitális technika, hálózatok, linux, unix stb...
3,5 év alatt össze lehet hozni :)
Utolsó előtti Miskolcon a Mesterszak milyen?
én a BME-re járok, másodéves infósként. eddigi tapasztalataim alapján egész évben sokat kell készülni, nem tudod elsunnyogni a tárgyakat. Minden gyakorlaton általában kis zh-kat vagy beugrókat írunk amire érdemes jól felkészülni.
Nálunk szerintem annyira nem programozókat képeznek hanem mérnököket. Nagy különbség van a két "szakma" között.
A közösségi életről annyit, hogy mindenki megtalálja a maga számára megfelelő szórakozást, különösen a fővárosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!