Az igaz hogyha nem vesznek fel sehova, akkor a bejelölt iskolák közül a legutolsóba köteles felvenniük?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 22:48
1/6 anonim válasza:
Középiskoláról beszélsz? Amúgy ez nem így működik.. de igen mindenképpen felvesznek valahova.. de ez nem attól függ miket jelöltél be.
2/6 anonim válasza:
Ez nem igaz. Gondolj bele, nem úgy van, hogy bejelölöd az utolsónak a Corvinust és felvesznek ;)
3/6 anonim 

válasza:

Gondolom középsulis felvételről van szó. Nem egészen így van. Gondolj bele, akkor megjelölsz 3 nagyon erős sulit, és az utolsóba kötelesek lennének felvenni, akkor is, ha szín kettes tanuló vagy?
Ha nem vesznek fel sehova a bejelöltek közül, valahova akkor is mész, mert tanköteles vagy 18 éves korodig, szóval suli nélkül nem maradsz. Csak akkor elég nagy rá az esély hogy a leggyengébb suliba tolnak be.. Szóval azért érdemes szerintem utolsó helyeken olyan sulikat is megjelölni, amik nem túl erősek, de azért nem is a leggyengébbek.
4/6 A kérdező kommentje:
igen középiskoláról beszélek.
amúgy mennyi az esélye annak hogy egy 3 as tanuló bekerüljön a Budai Középiskolába? vagy a katonába?
2012. jan. 9. 23:20
5/6 anonim 

válasza:

Budaiba szerintem simán bekerülsz.
6/6 anonim 

válasza:

Ez így nem igaz. Ha nem vesznek fel egyik bejelölt iskolába sem akkor kijelölnek neked egyet, ezt szerintem mindenképpen kerüld el mert ezek az iskolák ahová a fel nem vetteket küldik, általában nem a "fényes" jövőt alapozzák meg.Jelöl be valamit ahova biztos felvesznek és valamennyire megfelel az igényeidnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!