Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hány női hallgató jár BME...

Hány női hallgató jár BME mechatronika szakra?

Figyelt kérdés
Matfiz info faktra megyek jövőre. Érdekelnek a műszaki dolgok,az elektronika meg minden más ami ehhez kapcsolódik. Szimpatikusnak tűnik ez a szakma, csak hát az a gond, hogy lány vagyok és ha jól tudom ez nem egy kifejezetten nőies szakma, egyedüli lányként meg nem szívesen járnék oda. Főleg olyanok válasza érdekelne, akik oda járnak és meg tudják mondani, hogy hány főből hány női hallgató van ha egyáltalán van.
2012. jan. 9. 14:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bocsi,most Esett le, hogy te nem az elozo VIK-es hallgato vagy.XD kicsit idegesit a gyik-ban, hogy nem tudom megkulonboztetni valami alapjan az emberekwt. Szeretnem mindenkinek megkoszonni a segitseget. :):)
2012. jan. 14. 10:25
 12/16 Mátyás3 ***** válasza:

Most olvastam el ezt mind és jól esett lol,minden hozzászólóval egyetértek, holnap 4 zh :) szurkoljatok!!

(másodéves mechás vagyok a BME-n)

te meg gondolom azóta jelentkeztél vhova...

hova? :D

2012. ápr. 23. 16:15
 13/16 A kérdező kommentje:
nem, még csak 11-es vagyok csak inkább elöbb kezdek el filozni, mint később.:)
2012. máj. 10. 18:56
 14/16 anonim válasza:
szia, én is 11.es lány vagyok, és gondolkodom a mechatronikán a BME-n. :D
2012. máj. 22. 21:30
 15/16 anonim válasza:

BME mérnök-infós vagyok, így erről, meg még a villamosmérnöki képzésről tudok pár dolgot mondani/tippeket adni.

Fakton mennyire komolyan tanuljátok ezeket a tárgyakat?

Mert egy infó fakt nálunk sokáig csak a ... májkroszoftos programok ilyen meg olyan extra kezelését jelentette (kb. semmire se jó), csak 1 évig tanultunk, de akkor is csak egy keveset programozni.

Ha nálatok is ilyen, és netán VIK-re jönnél, legyen az villamosmérnök, vagy mérnök-infó, akkor azért előtte nézz bele a C-be (1. félév), és C++-ba (2. félév). Nagyon jól fog jönni, főleg, hogy mellette elég sok mindent kell tanulni amúgy is.

Emelt matekon ha megtanultok rendesen határértéket számolni, deriválni, integrálni, akkor nem lesz gond a VIK-en, csak nyáron NE felejtsd el, nézd át.

Egy emelt szintű fizika tudás a mérnök-infón bőven elég (fizika a 2. félévtől van), kb. semmi újat nem is mondanak a középiskolai, emelt anyaghoz képest, pár deriválós, integrálós képlet az ami a plusz. Számonkérések se nagy durranások belőle.

A villamosmérnököknél viszont nagyon kemény a fizika. Oda tényleg biztos fizika középiskolai tudással menj, különben gondok lesznek.

Remélem segíthettem.

2012. jún. 6. 21:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az infokat minden kedves hozzaszolonak. Szeptembertol fogol faktokra jarni, info fakt vegul nem jott ossze, mert nem volt ra eleg jelentkezo, infotanarunk viszont valoszinuleg fog tartani kulon az erdeklodoknek. Annyit tok, hogy programozasbol C#-t tanulnank tobbit nem. Fizika nalunk eleg eros matekbol sajna nem a legjobb tanart kaptuk, de fogok jarni bme elokeszitore.
2012. jún. 28. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!