Egy Corvinusos biomérnök megadná az elérhetőségét mert lenne 1-2 érdeklődő kérdésem?
A BME-sen nem gondolkoztál? Anno én is nagyon fontolgattam, hogy melyiket írjam be, és végülis a BME-set választottam hosszas utánanézés után (átnéztem egy rakás állásinterjút, kérdezgettem a munkaadókat, hogy számít e, hogy melyik suliban végzi el valaki és azt mondták mindenhol, hogy a BME-snek egyértelműen előnye van! Szóval ezt is gondold át! Bár ez meg ugye jobban műszaki, és itt több a gyakorlati rész is.)
Bocs nem akarok beleszólni, csak ezt nem árt ha tudod, mert tényleg sokat foglalkoztam ezzel és erre jutottam egyértelműen. Ja és ismerek pár embert, akik a corvinusra járnak erre a szakra, és néhányán bánják, hogy végülis azt választották.
és azt azért hangsúlyoznám, hogy NEM nézem le a corvinusosat meg semmi, csak a későbbiekre nézve talán tanácsos átgondolni.
Gyakorlati rész az a corvinuson is van legalább annyi mint bme-n, tanterveket néztem én is mindkettőnél, viszont tényleg kevesebb a géptanos óra, de azért van.
Elkhelyezkedés az más kérdés, még itt senki se végzett, de majd 2 év múlva kiderül :D Kémiát itt is nagyon kell tudni. Jegyzőkönyvíratást azt nagyon szeretik a tanárok,arra készülj fel :D
Igaz hogy 2 éve indult, de azért jól összerakott tanterve van, kisebb hibákkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!