Kötelező matekból érettségizni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Magyarországon kötelező, egyetemre is csak úgy lehet bekerülni. De külföldre fogok jelentkezni (humán szakra), azt meg lehet csinálni Mo-n, hogy nem érettségizek le matekból hanem helyette valami mást teszek? Mert külföldön nem számítana, hogy nem lenne matekból érettségim, viszont így kiadják az érettségi bizonyítványt egyáltalán?2011. dec. 23. 17:09
11/14 anonim válasza:
12-23 18:11 válaszoló: Matek helyett kémiából érettségiztél? Ez komoly? A kémia érettségi is tele van számolással. Kémia tudás nincs matek nélkül. Ez , hogy volt?
12/14 A kérdező kommentje:
Aki mondta, hogy kettő emeltet lehet tenni és akkor nem számítják a matekot, meghogy van pontduplázás stb: én külföldre jelentkezek, és ott nincs ilyen, hogy pontduplázás és az emelt szintű érettségi nem érdekli őket. minden tárgyat figyelembe vesznek.
amúgy a kémiás számolás nagyon alap, általános iskolás matek pont elég ahhoz, hogy kényelmesen megírd ötösre..
2011. dec. 29. 21:47
13/14 anonim válasza:
Én irtam hogy kémiából érettségiztem helyette. A kémia nekem könnyebb volt mert ott volt egy "rend" s szabály h mi alapján számolsz. Matekban ez nincs meg! igen,ahhoz elég volt az a matek amit tudtam!:)4es is lett!
14/14 anonim válasza:
Miért nem csinálod meg odakinn azt ami van náluk helyette...
Azt amúgy megbírnád csinálni lazán. Az angol nyelv és irodalom ami kötelező nekik. És néhány tárgyuk eléggé röhejes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!