Melyik szakmát válasszam?
A Baranya Megyei Önkormányzat Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Nevelési Tanácsadója, Kollégiuma és Gyermekotthona ebbe a suliba mennék.
Pécsváradon van és ez tanulásban akadályozottak számára jött létre. Szakiskolába folytatnám tovább a tanulmányaimat, mert Pécsen járok egy iskolába [közép erős] és szakács szakmát tanulom. 12-es vagyok, 11-be alig, hogy átengedtek gazdaságiból és a többi tantárgyból. A tanár már most megmondta, hogy nem fog átengedni gazdaságiból, sem ételkészítésből. De így sem állók jól a többi tantárgyból sem. Van papírom is, hogy tanulásban akadályozott vagyok, ezért is gondoltam, hogy átmennék a Pécsváradi iskolába, mert oda ilyenek járnak mint én és legalább segítenének a tanárok. Nagyon sokat gyakorolók gazdaságiból is de mindig egyes dolgozatokat írok. Mentem már többször tanárhoz, nagymamához [közgazdaságit tanult] a húgom, apám, bátyám is próbálták elmagyarázni, de akkor sem megy! :( Ezért már csak ez az iskola segíthet, hogy legyen egy szakmám. Azt szeretném csak kérdezni, hogy melyik szakmát válasszam szerintetek a virágkötőt vagy a bolti eladót?
Melyikbe nincs gazdasági vagy kevés van benne?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Szerintem is a virágkötőt, érdekesebb is, szebb is, meg a boltiban több a gazdasági, legalábbis ott azért elég sokat kell számolni, pénzzel foglalkozni.
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!