Nem monoton szakma? (többi lent)
Figyelt kérdés
Dolgoztam egy zöldségcsomagoló gyárban ahol 12 órán keresztül egy helyben állva válogattam a zöldségeket jó és rohadt kategóriákba. Nagyon monoton és unalmas volt, alig bírtam ki.
Tudnátok ajánlani olyan szakmát(fizikai munkára gondolok), ami nem egyhangú, nem monoton, viszont aránylag jól megfizetik és el lehet vele helyezkedni akár külföldön is? Valami olyasmire gondolok, ahol nem egy helyben állva kell dolgozni.
2011. szept. 4. 21:59
1/1 anonim válasza:
Attól függ...
Milyen szakmát lennél hajlandó elvégezni? Ha egyetemen/főiskolán végeznél piacképes szakot akkor később valószínű nem kéne robotmunkát végezned. Ha csak egy OKJ-t szeretnél akkor esetleg pincér,szakács,pék,cukrász,kőműves stb. Ezek külföldön is megállják a helyüket és nem kell monoton robotmunkát végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!