22 évesen, érettségivel milyen iskolába tudnék még járni?
pénzügyessel max ilyen valutaváltóba mehetnél, mert pl vannak a banki szakügyintézők is, akik helyett inkább diplomásokat keresnek a bankok.
Amúgy a legtöbb OKJ-s végzettségű ember nem csinálja szívvel lélekkel a választott szakmát, én ezt tapasztaltam, akin viszont látják a munkaadók, hogy érdekli amit csinál és nem csak valami mentőövként vág bele, azok iránt jobban érdeklődnek.
19:06
Igazad van, én is írtam h amiből van diplomás képzés azzal szemben hátrányban vannak az OKJ-sok!!
De valamit választania kell!!
és azért egy pénzügyi középfokú szakmával valamit csak találna...
jobb mintha pl a protokollügyintézőt választja...
de abszolút nem piacképes.
semmire se jó
A kérdező kommentje:
Jelentkeztem a suliba,csak 1 emailt kaptam,h kösz a jelentkezést. Most hogyan tovább? Felhívnak,v írnak még,v mi?
A válasz: nem tudom szerintem be kellene menni személyesen is....mire jelentkeztél? végül nem oda megyek mert sokba kerül a nappalin a tandíj....majd később estin elvégzek vmit most egyenlőre a computer school érdekelne és érdeklődök....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!