Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 22 évesen, érettségivel...

22 évesen, érettségivel milyen iskolába tudnék még járni?

Figyelt kérdés
Szakközépiskolákban 22 év a korhatár,okj-s tanfolyamot nem tudnám kifizetni. Viszont szakma nélkül nem tudok sehol se munkát találni.
2011. aug. 7. 12:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
*mindig
2011. aug. 7. 16:09
 22/31 anonim ***** válasza:

pénzügyessel max ilyen valutaváltóba mehetnél, mert pl vannak a banki szakügyintézők is, akik helyett inkább diplomásokat keresnek a bankok.

Amúgy a legtöbb OKJ-s végzettségű ember nem csinálja szívvel lélekkel a választott szakmát, én ezt tapasztaltam, akin viszont látják a munkaadók, hogy érdekli amit csinál és nem csak valami mentőövként vág bele, azok iránt jobban érdeklődnek.

2011. aug. 7. 19:06
 23/31 anonim ***** válasza:
felsőfokú szakképzéshez nem kellenek irdatlan magas pontszámok...nézegesd a felvi.hu-t
2011. aug. 7. 19:06
 24/31 anonim ***** válasza:

19:06

Igazad van, én is írtam h amiből van diplomás képzés azzal szemben hátrányban vannak az OKJ-sok!!

De valamit választania kell!!

és azért egy pénzügyi középfokú szakmával valamit csak találna...

jobb mintha pl a protokollügyintézőt választja...

2011. aug. 7. 19:25
 25/31 Vass Zsuzsanna válasza:
mi a bajod a protokoll ügyintézővel? ott lehet nyelvvizsgát tenni
2011. aug. 9. 11:12
 26/31 anonim ***** válasza:

de abszolút nem piacképes.

semmire se jó

2011. aug. 9. 12:46
 27/31 Vass Zsuzsanna válasza:
most erre tudok jelentkezni mert már van szakmám és ami Debrecenben van az túl sok a tandij de februárban megint megrobálom a felvételit az egyetemre...sztem senki se akar fizetni havi 25eft-ot fizetni főleg ez a LIA iskolánál van....
2011. aug. 9. 16:16
 28/31 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem a suliba,csak 1 emailt kaptam,h kössz a jelentkezést. Most hogyan tovább? Felhivnak,v irnak még,v mi?
2011. aug. 11. 01:24
 29/31 anonim ***** válasza:
22 évesen lehetnél már annyira életképes, ha kérdésed van felhívod az iskolát a további teendőkről. Ők biztos jó információkat tudnak adni.
2011. aug. 11. 10:33
 30/31 Vass Zsuzsanna válasza:

A kérdező kommentje:

Jelentkeztem a suliba,csak 1 emailt kaptam,h kösz a jelentkezést. Most hogyan tovább? Felhívnak,v írnak még,v mi?

A válasz: nem tudom szerintem be kellene menni személyesen is....mire jelentkeztél? végül nem oda megyek mert sokba kerül a nappalin a tandíj....majd később estin elvégzek vmit most egyenlőre a computer school érdekelne és érdeklődök....

2011. aug. 11. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!