Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Csak úgy lehetek óvónő, ha...

Csak úgy lehetek óvónő, ha egyetemet végzek, vagy van valamilyen másfajta képzés is?

Figyelt kérdés
Óvónő szeretnék lenni, de 24 éves leszek, mire tudnék egyetemre jelentkezni. 27-28 éves koromban végeznék, de én előbb szeretnék munkába állni ebben a szakmában. Plusz ennyi tanulás és utazás (egyetem és otthon között) mellett nem tudom mennyire tudnék munkát vállalni (sajnos rettenetesen rossz anyagi körülmények között élek a szüleimmel).
2011. júl. 26. 16:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
Budapesten milyen óvónőképző főiskolák vannak? Mikor így beírom zömébe csak egyetemeket ad ki:(
2022. nov. 30. 23:39
 12/12 anonim ***** válasza:
11. Mert már nincs külön főiskola.
2022. dec. 13. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!