Hol találhatnék egyetemet/jó tanfolyamot, ahol lehetőség van filmezést vagy ezzel kapcsolatos dolgokat (utómunka) tanulni?
Sajnos nem sikerült olyan egyetemet találnom ahol tanítanának filmezést és érdekelne, hogy esetleg valaki otthonosabban mozog-e e témában és tudna adni pár jó tanácsot.
Leginkább az utómunka érdekelne, például After Effects és hasonló dolgok.
Színház- és Filmművészeti Egyetem?
Szerintem ott mindenféle ilyesmi szak van.
A Károli Gáspár Református Egyetem többségi tulajdonában álló Színház és Film Intézet létrehozásával megalakult Magyarországon a színházi- és filmes területek háttérszakmáinak oktatási központja.
Az Intézetben 2009 őszétől hat képzéscsoportban (színháztechnika és rendezvénytechnika, filmtechnika, hangtechnika, képzőművészet, szakírás) mintegy harminc szak intézményes képzése kezdődhet meg. A jelentkezők SZFI Ösztöndíjra is pályázhatnak.
A képzésekre jelentkezni a Színház és Film Intézet hivatalos honlapján - www.szfi.hu - lehet. Bővebb információ: Színház és Film Intézet Központi Titkárság, Budapest, Baross u. 3., III em. 25., telefon: 06-30/510-3367.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!