Mire van szükségem ha amerikába vagy angliába szeretnék főiskolát, vagy egyetemet végezni? Van e lehetőség valamilyen ösztöndíjra?
Tudom hogy ez nem válasz a kérdésre de én is ugyanígy vagyok ezzel. Viszont az angoltanárom azt mondta hogy középfokú nyelvvizsgával nem mész sokra.
asszem a www.oh.gov.hu - n találsz valamit. nem sok mindent.
az tuti hogy nagy lehetőség. ha megtudsz valamit szólj :D
bár eléggé furi elképzelni h angolul írjak mondjuk egy 30 oldalas esszét mikor magyarul is nehéz lenne.
jahm nekem már van középfokúm felsőfokúra készülök.
és mindig csak tesiből vok négyes :D
Attól függ, hogy mit akarsz tanulni, hol és mennyi pénzed van. Ha csak ösztöndíjra támaszkodsz, talán Anglia jobb. Én az USA-ba jártam egyetemre, hát nagyon drága, teljes ösztöndíjra esély kb. nulla vagy az alatt...
Talán ez segít: [link]
Ez nagyon kedvezményes ajánlat egy angliai egyetemre kifejezetten magyaroknak (is).
Nyelvvizsgát kérnek, de nem a magyart, hanem vagy TOEFL-t vagy IELTS-t. Szerintem a középfok kevés hozzá, bár sulin is múlik, mert mindenhol mások a ponthatárok a nyelvvizsgaeredményt illetően, viszont a magad dolgát könnyíted meg, ha nyelvi probléma nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!