Van arra lehetőség, hogy Angliában vagy Írországban járjak egyetemre?
Figyelt kérdés
Esetleg ösztöndíj féleség nincs e, hiszen ha fizetem persze, hogy járhatok, de sajnos annyi pénzem nincsen :( mit tudtok erről? Nem ERASMUS-szal szeretnék kimenni, hanem az egész egyetemet ott szeretném kijárni. Köszönöm előre is!2011. aug. 10. 20:53
1/2 anonim válasza:
Hello
En angliaban a University of Hull -on tanulok, es vannak kulonbozo lehetosegek arra hogy kint tanulj, de itt kint nincsenek allamilag finanszirozott kurzusok...
Vannak, de csak Scottlandban, ha minden igaz.
Szoval ha nagyon nem akarsz/ tudsz fizetni akkor menj oda. Ha viszont anglia mas reszein levo egyetemek erdekelnek akkor tobb lehetoseg is van:
1. igenyelni allami diakhitelt az angol allamtol
2. 3000£ tanulmanyi osztondij, szulok keresete alapjan allapitjak meg. (hosszu, kerdezz ha erdekel)
3. kulonbozo osztondijak otthonrol,
4. dolgozz par evet kinn...
A tandij iden egysegesen 3290£ iden, jovore ez mar 9000£ lesz azoknak akik a 2012-es tanevben kezdenek.
2/2 anonim válasza:
Menjél a skótokhoz, ott ingyen van az alapképzés neked is, mert eu-s állampolgár vagy. legalább is mikor 4 hónapja néztem még ez volt a helyzet, ne haragudj, most lusta vagyok keresgélni, de nézz utána, ha annyira szeretnél kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!