Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyikkel járok jobban: emelt...

Melyikkel járok jobban: emelt biosz vagy emelt kémia?

Figyelt kérdés
Egyre több embertől hallom, hogy kémiából érdemes emeltezni, mert könnyebb, mint az emelt biosz. Mi a véleményetek erről? Melyiket ajánljátok? A kémia emelt szinten mennyivel nehezebb, mint közepen?
2011. jún. 13. 14:56
 1/8 anonim válasza:

én egy icipicit bánom az emelt bioszomat, ugyan nem volt nehéz, és jobban jártam vele, mintha kémiából mentem volna, ellenben sokkal nagyobb szubjektivitást enged meg a javítónak, amivel én rá is fáztam.

a kémia megoldókulcs fekete-fehérebb, nem vagy annyira kiszolgáltatva a másik jóindulatának.

2011. jún. 13. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem a biosz is eléggé objektív.

Egyébként azt válaszd, ami jobban megy. Azt mondják, hogy a közép kémia és az emelt kémia között kevesebb a különbség, mint a biosz emelt és közép között. Kémiánál az elmélet nem sokkal több, csak a számolások nehezebbek.

Ha orvosira készülsz, akkor egyetemen a kémiával jobban jársz.

De azért a bioszt is meg lehet írni jóra:)

2011. jún. 13. 17:15
 3/8 anonim válasza:
hát nagy kár akkor, hogy én nem az általad ismert objektív tanerők kezébe kerültem ;)
2011. jún. 13. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem fellebbeztél?
2011. jún. 13. 22:25
 5/8 anonim válasza:
ki mondta, hogy nem tettem? ;)
2011. jún. 14. 06:07
 6/8 anonim ***** válasza:
És megkaptad a pontokat? Vagy még nem derült ki?
2011. jún. 14. 12:30
 7/8 anonim válasza:

nem, még nem :)

2-t meg kell, hogy kapjak, mert az még a megoldókulccsal is egyezett, mégis lehúzták, a többi opcionális (hétért indultam harcba)

tényleg hihetetlenül igazságtalanok voltak, nem ez az első érettségim, nem is az első emeltem, tudom, mire számítsak, és az nem ez volt. :(

2011. jún. 14. 12:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez akkor most biológia ? Hogy sikerült?
2011. jún. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!