Hol lehet levelezőn jogász képesítést szerezni?
Bárhol találsz ilyet.
Én is megcsináltam a jogi asszisztensit, Pécsen most csinálom az igazságügyit és szeretnék jelentkezni a Debreceni Egyetemen a jogász képzésre.
Ha felvettek átnézed a tárgyakat és esetleg kollokviumot beszámítanak vagy beadandót (szerintem).
Levelező asszem mindenhol van.
Jogi asszisztensi tárgyakat senkinek semmit nem számítottak be nappalin asszem, levelezőn esetleg, bár nem hiszem, legfeljebb annyi előnyöd lesz, hogy lesz fogalmad, miről van szó. :D
Díj asszem 150 ezer körül van félévente, 5 év (jobb esetben). De levelezőn jogot végezni inkább akkor érdemes, ha van már már végzettséged, amit kiegészít, esetleg családi irodában dolgozhatsz, de elég sok helyen kiesik az, aki csak levelezőn szerezte a diplomáját (tény, hogy kevesebb valamivel az anyag, de a legtöbb tanár a levelezősökkel is ugyanolyan szemét, szóval nem feltétlen indokolt, de ez van).
A válasz megírásának időpontja: ma 15:30
Kedves okostojás!Honnan veszed azt,hogy a levelezőn végzett jog kevesebbet ér a munkaerőpiacon,mint a nappalis?Te hol tanulsz,hogy ilyen okos vagy?
Köszönöm a válaszokat!
Jogi asszisztenset végeztem, az megvan, de jogászként szeretnék tovább tanulni. Valahol itt a Dunántúlon. Egyébként nem hiszem, hogy kevesebbet érne az estin végzett jogi végzettség. Meg felnőtt fejjel sokkal alaposabban tanul az ember, mint gyerekként szerintem!
Ha tudtok sulit, azt írjátok meg légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!