Jogász hallgatónak hová, hogyan?
A munkahelyem megtartásához, ill. a feljebb lépéshez szükséges lenne jogi diplomát szereznem. Más célom nincs vele, (tehát nem akarok sztárügyvéd lenni) a munkaköröm nem kívánja meg, csak "jobb szemmel nézik".
Kérdéseim:
- hol van diplomás képzés? (kizárt, hogy a '96-os érettségimmel próbálkozhatnék... vagy, hogy újra érettségizzem.)
- hol a legolcsóbb a költségtérítéses levelező szak?
- hová a legkönnyebb bekerülni? És bennmaradni?
felvi.hu
Ott megtalálsz mindent.
Ha jövő szeptemberben akarod kezdeni, akkor február 15-ig kell jelentkezned.
Levelező képzésre gondoltál gondolom te is, oda nem nehéz bekerülni, a képzés ára félévente ~150-200e körül van.
A legkönnyebb vidéken van, pécs, szeged, még pesten a károli is könnyebb, az elte-re is mehetsz, de ott szívni fogsz még levelezősként is.
Felvin fent van minden, a pontos összeg, a pontszámítás, ponthatár, minden.
Diplomás képzés nincs, érettségi számít, azonban fizetős szakra, levelezőre elég könnyű bekerülni.
Köszi!
Közben nézegettem is a felvit, meg felhívtam a Miskolci Egyetemet, ott is kaptam felvilágosítást. Van diplomás képzés, de az "nem az" amire én gondoltam. Ugyanaz a felvételi követelmény és a képzés, csak kérhetem magam diplomás csoportba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!