Csak elgondolkodtam a kérdésen, bár még nincs itt az ideje annak, hogy eldöntsem, mi szeretnék lenni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Jövőre kémia-biológia tagozatra fogok járni egy nagyon erős iskolába. Mik a lehetőségeim, mi legyek? Szorgalmammal nem nagyon van gond (azt nem tanulom, ami nem érdekel, de jelen helyzetben, szóval a természettudományokra ez nem érvényes, mert remélem sejtitek, hogy nem a tolmács és az irodalomtanár között vacillálok), és azt hiszem, az eszemmel sem.
2011. máj. 23. 20:05
1/8 anonim válasza:
gyógyszerész
Én idén oda felvételizek. Nem csak itthon, de külföldön is igen nagy kereslet van irántuk. Ha csak simán patikába dolgozol, az is megéri, mert kb 250-300 ezer forintos a kezdő fizetés. És nem is egy idegroncsoló meló :)
Ha nem tudod mi legyél...akkor probálj ki pár dolgot nézz utánna ...:D
2011. máj. 23. 20:10
3/8 anonim válasza:
ha matekból is jó vagy, akkor lehetsz vegyész v biomérnök is.
A vegyészmérnökről tudok mesélni :)
2011. máj. 23. 20:11
4/8 A kérdező kommentje:
Jó vagyok igazából mindenből, amihez nagyrészt nem segg, hanem logika kell (töri, irodalom, földrajz nem az erősségeim közé tartoznak), ami talán nem a legjobb tulajdonság, de így van, tehát a matek is megy (mondom ezt 8.-os fejjel). Aha, valami vegyész vagy vegyészmérnöki dolgokról "álmodozom", gyógyszerész is lennék, de nem nagyon tudom, mi mit takar, úgyhogy igen, mesélhetsz nyugodtan.
2011. máj. 23. 20:14
5/8 anonim válasza:
Gépészmérnök!!!
2011. máj. 25. 01:21
6/8 anonim válasza:
szóval: BME VBK-n tanulok, gyógyszer szakirányon. Így pl mehetek gyógyszergyárakba dolgozni, ott majdnem minden területre.
De lehetnék analítukus is, csak az nagyon nem érdekel, pedig azzal is jól el lehet helyezkedni. Esetleg lehetnék fogyamatmérnök, vagy anyagtudós is, most még elvileg egy vegyészmérnöknek elég jók az elhelyezkedési lehetőségei.
2011. máj. 25. 10:47
7/8 A kérdező kommentje:
Aha, értem! És nehéznek találod, szóval megpusztulsz, annyit tanulsz, vagy azért enni marad időd :)? Szerinted akkorra, mikorra én már vegyészmérnök vagy valami más leszek, még mindig ugyanannyira fogok kelleni? És egyébként te milyen iskolába jártál előtte? Már bocsi a sok kérdésért egyszerre :D
2011. máj. 25. 14:45
8/8 anonim válasza:
én egy szar vidéki, nem túl erős gimibe jártam, de így is egész jó voltam, volt egy jó kémia tanárom :)
Marad időm másra is, de csak mert nagyon akarom, viszontlehet h egy fél évet csúszni fogok :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!