Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 25 évesen lehet még érettségizni?

25 évesen lehet még érettségizni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

Ha van már bizonyítványod, akkor fizetned kell érte.

Ha még nincs, akkor előtte el kell végezned a középiskolához hasonló sulit, ami ált. gyorsabb.

2011. ápr. 1. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen. Anyukám harmincvalahány évesen csinálta meg estin a középiskolát, és tett utána sikeres érettségit.

Ez nincs korhoz kötve.

2011. ápr. 1. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akár 80 évesen is érettségizhetsz.
2011. ápr. 1. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet.
2011. ápr. 1. 13:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van 12 elvégzett osztályom.
2011. ápr. 1. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem írj az oktatási hivatalnak egy levelet, hogy a te esetedben mi van.

Van 12 elvégzett osztályod, kijártad a középsulit, azonban már nem vagy tanulói jogviszonyban egy középiskolával sem.

Mert ha fizetned kellene érte, akkor ilyen 100ezres összeg jöhet ki, ami durva lenne.

2011. ápr. 1. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
lehet. én is estin végeztem, igaz 23 évesen, de én voltam a legfiatalabb, az osztály 80%-a 30 felett volt. akadtak 40 év felettiek is.
2011. ápr. 1. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell az OH-nak levelet írni, semmi értelme, egyszerűen jelentkezni kell. Leghamarabb az őszi vizsgaidőszakra, szept. 5-ig. Vizsgázni a jelenlegi követelmények szerint kell. Jelentkezni lehet az őszi időszakra kijelölt középiskolák valamelyikében vagy a regionális kormányhivatal oktatási főosztályán.

Tudnivalók: [link]

2011. ápr. 1. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó vagyok. Még annyit, hogy a linkelt tájékoztatóban a pénzek a kormányhivatalok által szervezett érettségikre vonatkoznak, az iskolák eltérhetnek ettől, tehát ott érdemes körülnézni, hátha valamelyikben olcsóbb.
2011. ápr. 1. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!