Milyen főiskolára vagy képzésre jelentkezhetnék 34 évesen? Jövőre fogok érettségizni és olyan képzést keresek aminek hasznát is tudnám venni ennyi idősen!
Angol nyelv tanari! A legjobb! Ha nem is tudsz elhelyezkedni, otthon maganorakat(jo penzert) mindig, meg 100 evesen is tudsz adni. Soha nem fogy ki azok szama akik ne keresnenek angol tanart. Aki nyelvvizsgara keszul azert, aki kezdo azert, aki ugyved, orvos, azert, aki nyaralashoz szeretne elsajatitani valamennyi angolt azert, szoval mindig lesz aki angolt fog tanulni. Hat nemtudom esetleg egy masik nyelv is szoba johet(nemet, spanyol), de szerintem az angol a legjobb.
Ha meg netalantan kulfoldre kerulsz, lesz allasod! Nem minden orszagban vannak az utcan a tanarok, van ahol hiany van beloluk!
Jaj miért kell elitéálni vkit mert így alakult az élete!
Honnan tod hogy nem e a sitten rohadt 10 évig egy közlekedési baleset miatt, vagy akármi..
XD
Nem a sitten voltam, a szakmunkás után dolgoznom kellett.Eddig "jól elvoltam" a szakmámban, most gondoltam ,hogy kicsit tovább képzem magam és ha már így alakult akkor szeretnék olyat tanulni amivel el is tudnék helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!