Nagyon gáz 21 évesen érettségizni?
Szia, a világért se parázz. Én is most tettem utólagos érettségit, 21 évesen, mert átmegyek egy másik egyetemre. Sajnos rosszul döntöttem, és egy olyan dolgot tanultam évekig, ami bár egy presztízsszakma, de nem tudnám érdeklődéssel csinálni.
Szóval ne aggódj. Ahol én tettem új érettségit, én voltam a legfiatalabb a 21 évemmel, a legidősebb 45.
én is 21 évesen tervezem az érettségimet, jövöre,
most 20 éves vagyok, nem vagyok évvesztes, csak jól elcsesztem a dolgokat.
Szeríntem nem ciki, magad ért csinálod, nem más miatt, és attól függetlenül hogy mi az oka hogy csúsztál, megcsinálod, és az csak jó dolog :-)
Én 21vagyok és ebben az évben érettségiztem :))
Semmi bajom nem származott belőle:)
Szia!
Októberben leszek 21, alig egy órája vettem át az érettségi bizonyítványom, de a legidősebb osztálytársam 45 éves :)
Nem kell aggódnod, ha úgy érzed, ezen az úton olyan szakmához jutsz, amit szeretsz és (ahogyan az első is írta) érdeklődéssel tudsz csinálni, akkor az sem baj, ha 100 évesen érettségizel :) Csak legyen meg :)
Sok sikert a tanuláshoz!
Tessa
Szia!
Bár én nem 21 évesen érettségiztem, de ezen ne aggódj. Nekem az a sztorim, hogy általános suliból késtem egyet és nyelvi előkészítősbe jártam (5 éves), úgyhogy majdhogynem 20 évesen érettségiztem le és úgy kerültem el egyetemre. Itt alig van olyan, aki 18 éves, úgyhogy szerintem semmit nem vesztesz vele. Mindig azt mondtam magamnak középiskolában is, hogyha ezeket mind egy évvel korábban kellett volna tanulni (éretlenebb gondolkodás miatt) sokkal nehezebb lett volna. Gondolj abba, hogy ameddig mások 18 évesen még néha elég felelőtlenek, te ha céltudatos vagy és érett gondolkodású, akkor igazából nem fog megakasztani. :)
Sok sikert!
20/F
Igaza van annak aki azt írta, hogy már érettebben könnyebb lenne érettségizni... Én 2 napon belül leszek 19, semmit nem halasztottam, 4 éves volt a gimi, és tök éretlennek érzem ahhoz magam, hogy egy ekkora horderejű vizsgát tegyek.. Persze valaki meg kirázza a kisujjából, de én nem :) Pedig nem lettek rosszak, csak úgy érzem hogy pl egy év múlva sokkal jobban tudtam volna teljesíteni. Ennyi.
Holnap szóbelizem amúgy délelőtt. :) Majd kiderül mi lesz. Már parázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!