Elvesztem az iskolák közt. Hol is tanulhatnék?
Nagyon összetett, konkrétan én se látom az elejét se a végét.
Hogy mindenki képbe legyen mire gondolok: Gyilkos elmék sorozat -Viselkedés Kutató központ- profilozás.
Nem látom át a "szakmát" annyi mindenből tevődik össze, szinte mindenhez kell érteni. Jogi és társadalomtudomány, bűnmegelőzés, szociológia, pszichológia, viselkedéskutatás.
Valaki tudna segíteni, hogy HOL kezdhetem meg középfokú tanulmányaimat érettségi után?
Érettségi után nem jelentkeztem sehova. Dolgozok, múlt hónapban tettem le az angol nyelvvizsgám.
Még mindig ugyan olyan szinten érdekel ez a lehetőség is, de felkeltették az érdeklődésemet a turisztikai főiskolák!
Pontosan ezért nem jelentkeztem sehova. Nem tudok választani a Közszolgálati Egyetem és a Kodolányi között.
Ám, költségtérítésesre nem tudok elmenni, így lassan az egész felsőoktatási mizériát veszett ügyként kezdem kezelni. Pedig megígértem magamnak és a szüleimnek is, hogy idén megpróbálom.
Több lehetőséget latolgatok..
Már egy ideje gondolkodok azon, hogy meg kéne próbálni külföldön. Tanulni, dolgozni, élni egyaránt.
+ az olasszal nem haladtam úgy, mint amire számítottam, így még célba van ez is.
Mindezek mellett még nincs szakmám, így az a lehetőség is fent áll, hogy elvégzem a volt sulimban szerezhető képzést. Viszont emellett nem tudnék dolgozni se.
Tehát a nyelvvizsgán és a sikeres érettségin kívül nem kerültem közelebb a megoldáshoz, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!