Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elvesztem az iskolák közt....

Elvesztem az iskolák közt. Hol is tanulhatnék?

Figyelt kérdés

Nagyon összetett, konkrétan én se látom az elejét se a végét.

Hogy mindenki képbe legyen mire gondolok: Gyilkos elmék sorozat -Viselkedés Kutató központ- profilozás.

Nem látom át a "szakmát" annyi mindenből tevődik össze, szinte mindenhez kell érteni. Jogi és társadalomtudomány, bűnmegelőzés, szociológia, pszichológia, viselkedéskutatás.

Valaki tudna segíteni, hogy HOL kezdhetem meg középfokú tanulmányaimat érettségi után?

2011. márc. 19. 23:20
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Érettségi után nem jelentkeztem sehova. Dolgozok, múlt hónapban tettem le az angol nyelvvizsgám.

Még mindig ugyan olyan szinten érdekel ez a lehetőség is, de felkeltették az érdeklődésemet a turisztikai főiskolák!

Pontosan ezért nem jelentkeztem sehova. Nem tudok választani a Közszolgálati Egyetem és a Kodolányi között.

Ám, költségtérítésesre nem tudok elmenni, így lassan az egész felsőoktatási mizériát veszett ügyként kezdem kezelni. Pedig megígértem magamnak és a szüleimnek is, hogy idén megpróbálom.

Több lehetőséget latolgatok..

Már egy ideje gondolkodok azon, hogy meg kéne próbálni külföldön. Tanulni, dolgozni, élni egyaránt.

+ az olasszal nem haladtam úgy, mint amire számítottam, így még célba van ez is.

Mindezek mellett még nincs szakmám, így az a lehetőség is fent áll, hogy elvégzem a volt sulimban szerezhető képzést. Viszont emellett nem tudnék dolgozni se.

Tehát a nyelvvizsgán és a sikeres érettségin kívül nem kerültem közelebb a megoldáshoz, sőt...

2012. dec. 7. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!