17 éves vagyok nincs érettségim és az anyagi helyzetem sem túl rózsás. Vannak ingyen tanfolyamok amivel valami szakmát tanulhatnék?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 15:28
1/12 anonim válasza:
18 éves korodig tanköteles vagy. Szóval gyorsan keres egy iskolát.
2/12 anonim válasza:
Már csak 15! Az első szakma ingyenes, szóval hajrá.
4/12 anonim válasza:
és eddig miért nem jártál suliba? az érettségi egy alap dolog!"anyagi helyzetem sem túl rózsás"- önellátó vagy!? vagy mi van veled!??
5/12 anonim válasza:
" Milyen 15? XD"
Benne van az új alkotmányban! XD Ki nevet a végén?
7/12 anonim válasza:
Szerinted amíg megvalósulna addig nem variálják át 20-szor, mint mindent? :D szóval *kac-kac*
8/12 anonim válasza:
" Az csak terv ;)"
Már elfogadták :).
9/12 anonim válasza:
Ha a jövőben élsz, ott biztos elfogadták. Nem baj, hogy jövő szeptembertől lesz érvényben ez a terv.
10/12 anonim válasza:
Még nem fogadták el, ugyanis nem az alkotmányban lesz benne hanem az új közoktatási törvényben. És nem 15 hanem 16-ra módosították. Az új közoktatási törvényt pedig szeptemberben kezdik el tárgyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!