Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közgazdasági suliból felvehetn...

Közgazdasági suliból felvehetnek az orvosi egyetemre?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: bocsi lehet félreértettem valamit, azt gondoltam már egyetemista vagy de ezek szerint még nem, úgyhogy az utolsó megjegyzésemet ne vedd figyelembe :)amúgy én járok kémia külön tanárhoz, és sokkal jobban haladok vele, kb 1 hónap alatt átvettük az elsős anyagot (heti 1x járok dupla órát), úgyhogy gyakorlatilag a nulláról kezdtük. Biológiát meg csak meg kell tanulni. Az Alexandrában láttam egy nagyon jó könyvet kb 1200 forint, közép és emelt érettségire elméleti összefoglaló. Ajánlom figyelmedbe, rózsaszín színű, az íróját sajnos nem tudom, de csak egy ilyen pink könyv van :)
2011. márc. 20. 20:34
 12/13 anonim ***** válasza:

De vedd figyelembe, hogy legalább két évig kell tanulnod a bioszt, kémiát, hogy érettségizhess belőle középsuliban...

Közgáz sulikba úgy tudom, csak egy évig van...

2011. márc. 20. 21:23
 13/13 A kérdező kommentje:

köszi :)

nálunk 2 évig van

2011. ápr. 10. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!