Túl nagyratörő az, hogy én először egy orvosi
diplomát szeretnék és utána miután elhelyezkedtem
közgazdasági egyetemen szeretnék tanulni majd ezután egy
ügyvédi diplomát is szeretnék szerezni?
Figyelt kérdés
azért ilyen sorrendben mert így vannak hozzá kapcsolataim
Legyen hozzá szerencséd. Mindenki azt tanul amit akar meg amit ki bír fizetni. Másnak nincs köze hozzá. Az utolsó az nem ügyvédi diploma, hanem jogi:)
2009. ápr. 15. 22:32
2/11 anonim válasza:
Ha megvan az eszed hozzá akkor hajráf. 20-25 év alatt el is tudod végezni mind a hármat, kérdés hogy mi értelme van?
2009. ápr. 15. 23:07
3/11 anonim válasza:
A diploma lehetséges. Hogy értelme nincs, az biztos. ,hiszen orvosnak lenni az egész embert kíván!
2009. ápr. 15. 23:11
4/11 anonim válasza:
Nagyon szép tervek :) Szerintem az orvosi első événél majd átgondolod a dolgot :) Mindenesetre ha van hozzá elég erőd és kitartásod akkor mindent bele. Én a jogról tudom mondani, hogy annyira nem egyszerű :) De az orvosis ismerőseim sem panaszkodnak, a tanulnivaló mennyiségét illetően. :)
Sok sikert!
2009. ápr. 15. 23:25
5/11 anonim válasza:
Remelem tudod, hogy az orvosi egyetem also hangon 9 ev, ha minden elsore sikerul. De az atlag csak 10-11 ev alatt vegzi el, es meg akkor szakvizsgad sincs. Ennyi mindent keptelenseg egy elet alatt megcsinalni, vigyazz, nehogy ket szek kozul a pad ala ess.
2009. ápr. 15. 23:26
6/11 anonim válasza:
az ügyvédi diploma megszerzése is alapesetben 5+3 év amihez igencsak szerencsésnek kell lenni, különben inkább 6+3 lesz belőle...persze, ha megelégszel a "jogász" diplomával akkor csak minimum 5 .
2009. ápr. 15. 23:35
7/11 anonim válasza:
Építész nem akarsz még lenni mellé? Az még 5-8. :)
2009. ápr. 15. 23:35
8/11 anonim válasza:
Egy kérdés merült fel bennem: hány éves vagy? És mi az, hogy így vannak hozzá kapcsolataid? Mire elvégzed az orvosit, lehet, hogy akkorát fordul a világ, hogy a többi kettőhöz már nem lesz semmi kapcsolatod. Meg miért kapcsolat alapján akarsz bekerülni? Ha olyan okos vagy, akkor magadtól kellene megállnod a lábadon. Sehol sem szeretik az olyanokat, akiket betesznek protekcióval, sokan ki is buknak közülük főleg orvosin. Ez nem nagyratörő, hanem irreális vagy te nem akarsz sosem dolgozni és családot alapítani? Majd meglátod, mikor bekerülsz az első egyetemre...ja és ne hidd, hogy irigy vagyok, 3 szakot vittem az egyetemen egyszerre, de ezt a 3-at, amit te akarsz nem lehet így összekombinálni.
2009. ápr. 16. 00:54
9/11 anonim válasza:
Nem, egyaltalan nem nagyratoroek az almaid, barcsak minden fiatal igy gondolkodna, es csak a tanulasra osszpontositana!:)
Csak azt nem ertem, hogy abszolut, de abszolut egyiknek sincs koze a masikhoz:) Szoval teged minden erdekel? Ez eleg erdekes.
Amugy gondolom nagyon fiatal vagy, es egyenlore csak almodozol.
De tudod mit kivanok neked? Isten adja, hogy meglegyen az osszes diplomad!
2009. ápr. 16. 00:59
10/11 anonim válasza:
Mivel 3 szakot is felsoroltál, ebből is látszik, hogy nem vagy elhivatott egyik felé sem, tehát nagyon komolyan mondom, az orvosit NE jelöld meg! Orvos az legyen, akinek ez az ÁLMA, aki arra teszi fel az életét, hogy embereket gyógyítson, és nem azt mérlegeli az iskolaválasztásnál, hogy hova van jó kapcsolata.
Én közgazdász hallgató vagyok, nem is akartam soha mást, ezt szeretem, és más munkaterületen el sem tudom magam képzelni.
Mérlegelj egy kicsit, hogy valóban te mit szeretnél, és ne azt nézd melyik szak a legnívósabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!