Fel tudok még készülni normálisan biosz emelt kémia közép érettségire?
az nagyon szép eredmény!:) akkor simán felvettek gondolom:) bárcsak nekem is ilyen jó lenne..:) de azt mondják,hogy egyre csak nehezedik az érettségi..:S
uhh..én kb most álltam neki kb egy hete effektíve tanulni..megnéztem egy pár érettségit az előző évekből és az volt a benyomásom,hogy ha az ember tanul,akkor nem nehezek és ki lehet hozni egy 90%ot..de amikor hallom,hogy mások a környezetemben az emeltjeikkel mind 75-80% kalkulálnak akkor az egy kicsit elbizonytalanít a valós nehézségét illetően..:|:)
szia kérdező!
Sors társak vagyunk és mitnha én írtam volna ezt annyira félek :S lehet megfogom bánni.
A szerves kémiának még csak most fogok nekiállni, a számolási feladatokat két napja gyakorlom szóval elég húzós. Nameg biosz uhh az ökológiát csak most kezdtük el órán hogy fogunk a végére érnii.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!