Miskolc vagy Debrecen? Melyik egyetemmel járnék jobban?
Jó Szerencsét!
Ha az ELTE nem sikerül, vedd úgy, hogy nem fogsz egy faluban tanulni... =P Magyarország legnagyobb faluja ugyanis Budapest =). Ezzel nem az ELTE-t fikázom, hanem magát a várost, illetve lakóinak jelentős hányadát... =P
Sokan fogják itt majd a Debreceni Egyetemet favorizálni. Biztos jó egyetem, én csak ismerősöm szájából tudom megítélni, ő elégedett vele, igaz informatika szakon volt/van. Tehát nem fogom és nem is akarom megítélni, mert nem ismerem személyesen, magyarul nincs is jogom véleményt nyilvánítani róla.
Miskolc viszont tud adni egy olyan plusz dolgot, amit más magyarországi egyetem nem tud adni, csak Sopron és Dunaújváros. Egy hagyományt, ami már 275 éves. Jó, igen, elsősorban tanulni akarsz, nem hagyományt ápolni. Viszont ha részt veszel benne (nem kötelező), a másik oldaláról ismered meg az egyetemet, közben pedig erős baráti kötelékek alakulnak ki.
Olvasd el, igaz gépész kar, de összefoglalja a lényeget.
Egy szakest menete, kicsit nehéz olvasni, mert egy két karakter furcsa, de olvasható.
Vivat Miskolc!
Köszönöm a választ. Elolvastam, tényleg jópofa ez a hagyományőrzés dolog. :) Igazából én is inkább Miskolc felé hajlok, már csak azért is, mert közelebb van.
Pesti vagyok ugyanis...ettől függetlenül a véleményeddel egyetértek. Azért valahogy mégsem akaródzik annyira elmenni. De ha menni kell, hát menni kell... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!