Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire lehet járható út...

Mennyire lehet járható út diploma szempontjából?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy érzem a pontjaim nem lesznek elegek egy nevesebb (Corvinus, BGE, ELTE.. stb.) egyetemre való bekerülésre. Viszont, ha egy nem annyira ismert/neves egyetemre felvételt nyerek (Kodolányi, Edutus, Gábor Dénes.. stb.) ott megcsinálom az alapképzést, de mennék tovább MSc.-re BGE-re például, a munkaerő piacon jó eséllyel indulnék? Így ez egy jó elképzelés lehet? (MSc-t mindenképpen tervezem.)

márc. 22. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
A kodót kerüld el, de egyébként simán járható út. Milton, esetleg Wekerle is szóba jöhet.
márc. 22. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, megtudnád nekem írni kérlek, hogy mi a gond a Kodó-val, vagy mi miatt felejtsem el? :D Informálódni szeretnék, hogy miért ennyire fekete listás az az egyetem?
tegnapelőtt 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 07:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Ezzel arra akarsz célozni, hogy én írtam ki ezt a kérdést is?

Sajnos ezzel nagyon mellé lőttél, de egyébként, ha nem tudsz értelmes/segítő kommentet írni, akkor kérlek szépen hanyagold a komment írást.

Köszönöm, ha megérted.

tegnapelőtt 09:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Ahogy olvastam, az író 29 éves én pedig 20.
tegnapelőtt 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!