Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit érdemes tanulnom? (Bővebbe...

Mit érdemes tanulnom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

tegnap 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
hol lent?
tegnap 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok. Villamosmérnöki BSc-m van. Elszúrtam a karrieremet anno, a gyakorlati 1 even kívül nem dolgoztam a végzettségemnek megfelelő munkában, pedig jó eredménnyel végeztem. Most szeretnék karriert építenibígy megkésve. Egy éve kb. megcsináltam az ISTQB CTFL vizsgát és elhelyezkedtem tesztmérnöknek egy középvállalkozásnál. Nyelvvizsgám nincs a covid miatt mdgkaptam a diplomát mert államvizsgát letettem anno. Gondoltam egy középfokú angolra felkeszülnék és megpróbálnám megszerezni. Viszont szeretnék jobb melót lehetőleg egy multinál szoftbertesztelőként. Valakinek vm ötlet,hogy mit erdemes tanulnom, hogy esélyem legyen bekerülni? Jelenlegi munkahelyemen 8 hónapja vagyok és jól megy,kepes vagyok viszonylag gyorsan új dolgokat megtanulni. Codesignalnak van értelme? Ha igrn milyen szintig kell azt elvinni, hogy releváns legyen egy állásnál? Van vknek tapasztalata, hogy mit érdemes? Szeretnemm célirányosan mert nincs sok időm és nem szeretném pazarolni de szeretnék előrébb jutni az életben.
tegnap 21:03
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es bocsi eddig tartott beppötyögni.
tegnap 21:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja es felsooktatasba nem hiszem h tudnek menni bar egy dbiig azon is gondolkodtsm masfel eve letettem emiatt az emelt dzintu matekot jo eredmennyel. Van beragadva 5 felevdm allamilsg tamogatottban de sz csak nappali kepzesfe jo. Mivel melozom es azt muszaj igy az nem menne a levelezo meg fizetos azt mmeg nem tudnam perkalni es azt se tom h van-e ertelme (programtervezoit neztem elten).
tegnap 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Hol laksz? Mikor végeztél a villamosmérnökin?

Akár jelentkezhetnél kreditelismertetéssel mérnökinformatikus MSc-re, ha nincs elég kredited, BSc-re. Tudnál menni levelező tagozatra, ha nem tudod megoldani hogy kb. 2 hetente péntek-szombat tanulj, távoktatás is van a GDE-n.

tegnap 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
5-vagyok, távoktatás csak BSc-n van, lehet félreérthetően írtam
tegnap 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:
2007-ben vegeztem. Nem tudnam kifizetni a levelezot vagy a tavoktatast. A nappali meg nem jatszik mert napkozben melozok. Azt sw tudom lenne-e ertelme. Van barmi specko kepesites amivel az emlitett poziba multiba bejuthatok szerintetek?
tegnap 22:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja es budapesti vagyok
tegnap 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!