Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri elkezdeni logopédusnak...

Megéri elkezdeni logopédusnak tanulni, 30-hoz közel?

Figyelt kérdés

Van már egy diplomám, teljesen más terület és szakma (mérnök), amiben el is helyezkedtem az egyetem után rögtön, de valahogy úgy érzem/éreztem, nem feltétlenül ez az én utam. Hamar megszülettek a gyermekeim is, mert fiatalon szerettem volna édesanya lenni, a körülmények is adottak voltak, és ahogy nőnek, egyre jobban foglalkoztat a gyógypedagógián belül is a logopédia, mint szakma, úgy érzem szívesen foglalkoznék ezzel.

Hamarosan 30 éves leszek, mindenképpen levelezőn végezném el az iskolát, de kicsit bizonytalan vagyok, szeretnék tapasztalatokat kérni, hogy egyébként mennyire érné meg ebbe belevágni, mennyire lehet vele elhelyezkedni, milyen a fizetés,

Stb, minden érdekelne. Ha számít, Nyugat-Magyarországon élünk.

Köszönöm szépen előre is!

ma 12:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!