Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szakirányú továbbképzés...

Szakirányú továbbképzés elvégzése után felvehetnek felsőfokú szakirányú végzettséget igénylő állásra, ha az alapdiplomámat más területen szereztem?

Figyelt kérdés
Ha gazdasági területen szeretnék elvégezni egy diplomára épülő szakirányú továbbképzést, amihez bármilyen diplomát elfogadnak (nem közgazdász diplomám van), akkor a végzés után, ha állásokra pályázok, és csak annyit írnak az álláshirdetésben, hogy "felsőfokú szakirányú végzettség", akkor lehet esélyem ilyen végzettséggel, vagy ilyenkor ezen a megnevezésen BSc diplomát értenek? (Tudom, hogy a szakirányú továbbképzés nem ad újabb diplomát, csak a meglévőt egészíti ki.)
tegnap 05:18
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Nem lehet esélyed, mert az alap végzettséged nem szakirányú. A szakirányú továbbképzés csak plusz.
tegnap 09:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől tartottam, köszi.
tegnap 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes rákérdezni/beadni a jelentkezésedet olyan állásokra is. Mit veszíthetsz? Max. nem hívnak be.
tegnap 13:01
 4/4 A kérdező kommentje:
#3: köszönöm!
tegnap 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!