Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyik irányba...

Szerintetek melyik irányba éri meg továbbtanulni leginkább és hol? Illetve, melyik egyetemeket és szakokat ajánljátok? (lent.)

Figyelt kérdés

Főbb szempontjaim: munkaerő-piaci kilátások és jövedelem. (+ milyen képességgel szükséges rendelkeznem bármelyikhez, hogy “kapkodjanak” értem?)

Konkrétabb szakokat még nem néztem, de ezeken a területeken gondolkozom: természettudomány, gazdaságtudomány, és talán a gyógyszerész osztatlan szak.

Lehetőleg egy viszonylag erős és nívós egyetemre szeretnék jelentkezni majd. :)

Köszönöm, ha segítetek nekem!

tegnap 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha gyógyszereszeti végzettséggel rendelkeznél már ma, legalább 10 helyett tudnák neked kinálni.
tegnap 12:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ezek az elsodlegesek, akkor nem itthonban kell gondolkodni. Nem tul jok a gazdasagi kilatasok, tok mindegy mit vegzel. Kapkodni senki nem fog utanad palyakezdokent, semelyik diplomaval sem, recesszio volt 2024-ben. Az, hogy 3-5 ev mulva meg mi lesz, hat…ki tudja
tegnap 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!