Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gál Ferenc Egyetem (Békéscsaba...

Gál Ferenc Egyetem (Békéscsaba) vélemények?

Figyelt kérdés

febr. 8. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy csúcsegyetem, de ha nem akarsz nagyvárosba menni, akkor oké.
febr. 8. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Szaktól függ. Egy szakképzésre tökéletes, egy gazdasági alapképzésre jobb híjján elmegy, de ha mesterre akarsz menni, nehéz lesz felvenni a fonalat (ugyanez az SZTE Békéscsabai képzésénél). Viszont egy pénzügy alapképzéssel simán el tudsz helyezkedni, ha nem is versenyezhetsz egy BCE-ssel.
febr. 11. 10:35
 3/6 anonim válasza:
100%
Én is néztem a Pénzügy és számvitel szakot, de csak levelezőn. Esetleg tudja valaki, hogy az órákat hogy tartják meg? Van már egy SZTE-s diplomám levelezőn. Ott kb 2-3 hetente voltak az órák tömbösítve péntek és szombat. Itt is így van?
febr. 14. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Minden levelező szakon így van, 1-2 különlegeset leszámítva (pl. mérnöktanár, ápoló), ahol a jelentkezők alacsony létszáma miatt, vagy gyakorlat miatt hétköznap (pl.: csütörtök-péntek, de olyanról is hallottam, ahol szerdán) tartják az órákat.
febr. 23. 17:26
 5/6 anonim válasza:
Aztán megtaláltam, csütörtök-pentek-szombaton is vannak órák. Van, mikor reggel 8 és este 8 között végig. Nekem ez sajnos most család és később munka mellett már nem fér bele.
febr. 23. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, melyik szak érdekel?
febr. 24. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!