18 éves vagyok és tudom még fiatal vagyok és stb de most fogok érettségizni és van kevesebb mint 2 hetem eldönteni hogy milyen egyetemeket irjak be átlagos tanuló vagyok se nem kitűnő se nem bukó esetleg valami ötletetek van?
Figyelt kérdés
érdekel az info(ai crypto de butának érzem magam hozzá) érdekel a buisness media és sok minden de nem látok eléggé bele hogy a következő négy évemet ezzel töltsem ha közbe kiderül hogy nem érdekel akkor elpazaroltam akár több évet is aztán közbe lehet hogy fel se vesznek de most nem ezen aggodom hanem hogy fogalmam sincs hogy mi akarok lennima 12:55
1/2 anonim válasza:
Nézz utána milyen szakok vannak most kínálatban, amelyik tetszik annak nézd még a követelményeit és az előző év pontszámait. Ha reálisnak tartod a bekerülést, akkor jelöld meg. Ha elkezded és nem tetszik akkor abba lehet hagyni. Ha befejezed és rajossz hogy nem ez a világod, akkor is tudsz váltani. Semmi sincs kőbe vésve, nem kötelez rá senki hogy örökké azt csináld amit 18 évesen választottál. Persze később nehezebb, még dolgozni is el kell kezdeni, de rengeteg pozitív példa van rá, hogy nem ezen fog eldőlni az életed
2/2 anonim válasza:
Nem kötelező egyetemre menni, lehet szakmát is tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!