Egy átlagos felfogóképességű személynek mennyi időbe telik felkészülni a középszintű érettségire?
Az életben egy dolog a fontos: amit igazán akarsz, azt el fogod érni.
A gyakorikérdések általános szellemi színvonalához képest te egy teljesen rendben levő értelmes ember vagy. Rendben vannak a mondataid, a gondolataid, és még a helyesírásod is tökéletes (ezt tényleg hatalmas dícséretnek szánom).
Konkréten nem ismerem a jogszabályi hátteret, de ha odakinn buktál, akkor készülnöd kellene itt is. Ha azt mondod, az önálló felkészülés nem megy, nézz körül a neten.
Én a helyedben alapvetően ingyenes érettségit adó sulikat keresnék, az összes többi hazug tróger, a pénzeseket hanyagolnám.
emlékeim vannak olyanok, melyek 1-2 év alatt érettségit adnak. De a részleteket tényleg nem tudom.
Ne add fel, csináld meg kérlek. Te értelmes kölyök vagy.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! Az első válaszolónak főleg azt, hogy biztat.Úgy éreztem amikor olvastam a hozzászólásodat, hogy hiszel bennem. Jól esik mert a környezetem sose hitt bennem és egy idő után én se magamban. DE MEG AKAROM SZEREZNI!
Második!Akkoriban nagyon magam alatt voltam és nem készültem fel. Ezért nem sikerült. Szükségem lenne a tanárok segítségére, hogy azt tanuljam meg amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!