Hogy alakulna a sorrendeket ezekből a szakokból és melyik egyetemet választanátok hozzá?
Mérnökinformatikus
Programtervező informatikus
Üzemmérnök-informatikus
Gazdaságinformatikus
Molekuláris bionika
Eddig ennyi, amit találtam és érdekel, mindenképp infóval szeretnék továbbmenni (itt megkérdezném, hogy megéri-e? mert elbizonytalanodtam most egy picit.)
A mérnökinfóval eddig biztos, hogy BME, főleg a német képzés miatt.
16/L
Azért kéne tudni, honnan mész egyetemre... Miben vagy jó, miben nem.
a gazdinfóra voksolnék elsőnek
Egy erősnek mondható és jóhírű nem pesti gimnáziumból jelentkezek. Matek tagozatos vagyok, faktot idén kell választanom. Csak még nem döntöttem el, de három lehetőség van számomra: matek+fizika, matek+infó vagy leadom a matekot és fizika+infó.
Mindhárom tantárgyból jó vagyok, ezért csak ezekben gondolkozom, meg ezek állnak közel hozzám.
Nem tudom még, hogy mi lesz a 2 faktos tárgy végül, de fix, hogy azokból emelteznék.
Azért nem mindegy, melyik régió: Debrecen, Szeged, Győr vagy Sopron...
A gazdasági területtel hogy állsz? Gimiben azt nem tanulod, az mindenképp új lenne, és ha az lenne, a fizika nem fog kelleni.
Egyik sem, Nyíregyházán tanulok.
Földrajzon idén vettünk pár közgazdaságtanhoz közeleső dolgot, de azt kis mértékben és tetszett, elvoltam vele.
Szerintem:
1. Mérnökinformatikus
2. Programtervező
3. Gazdinfo
4. Üzemmérnök
5. Bionika
Ha érdekel az informatika, otthon programozgatol, vannak projektjeid, szorgalmas vagy, megcsinálsz 1-2 hasznosabb certet, akkor az elhelyezkedéssel nem lesz problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!