Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen irányba mennétek...

Milyen irányba mennétek tovább az én esetemben?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi lenne a legjobb döntés? Senki nem hiszi el, hogy nincs olyan szakma amiért jelentkeznék egyetemre és végig szenvednék éveket (lehet feleslegesen). 22 éves lány vagyok, van érettségim, egészségügyi középiskolás végzettségem, de ott gyakorlat közben rájöttem hogy nem szeretnék benne elhelyezkedni. Utána csináltam 2 éves turisztikai képzést ott gyakorlaton 4 csillagos hotelben voltam recepción, szerettem is, vissza is akartak hívni dolgozni de akkor már másik helyen dolgoztam határon jegyeket/matricát árultam 12 óráztam mindig nappal-éjszaka közben meg csináltam a sulit. Sokszor éjszakázás után mentem suliba ha muszáj volt tehát az éjszakázás nekem nem probléma de a munkahely is lightos volt amúgy. Ez a hely bezárt és kimentem Ausztriába szobalányként dolgozni éves állásba. Nagyon nehéz volt az elején lelkileg, testileg de 1 év után teljesen kiégtem pedig nagyon szépen dolgoztam, nem szívesen engedtek el a hotelből mert jó munkaerő voltam de nem tudnám tovább csinálni ott kint. Amíg kint voltam tudtam pénzt gyűjteni most itthon a munkanélkülit várom de nem szeretnék sokáig itthon maradni. Középfokú angol nyelvvizsgám van és jogosítványom, saját autóm is. Gondolkoztam vám/navos képzésen mert azzal jól lehet keresni főleg így 25 év alatt meg minden felvételi elvárásnak megfelelnék de nem igazán vonz az hogy abban az egyenruhába legyek nyáron a határon, valami nőiesebb munkát szeretnék még ha ez hülyén is hangzik.. Láttam, hogy indulnak online HR/ irodai asszisztens képzések amivel valami irodai munkát tudnék végezni majd később ha beleláttam az egészbe akkor továbbfejleszteném magam. Illetve még azon gondolkoztam, hogy nagyobb városba több csillagos hotelbe mennék dolgozni először takarítóként majd onnan feljebb lépni a takarítók vezetőjeként mint Ausztriában van a Hausdame és az asszisztense. Igazából ezekből leginkább a takarítás érdekel mert nem tartom alja munkának, ez is egy szolgáltatás és végülis szeretem is csinálni. Szerintetek az online adminisztrátori/asszisztens képzések megérnék az árukat? Lenne egyáltalán értelmük? Sajnos én egyáltalán nem a fősulizásba látom a jövőmet és így hogy cseppet sem érdekel egy kínzás lenne végigcsinálni.
tegnap 12:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!