Milyen egyetemre menjek milyen szakmát válasszak?

Figyelt kérdés

16eves lány vagyok

Leginkább otos tanuló vagyok pár négyessel, real beállítottságú vagyok mindenképp.

Szeretem a matekot, a németet, az angolt, a biológiaval nincs bajom, viszont a fizika es a kemia nagyon nem az erősségeim koze tartozik.

Szeretem az embereket es ha valakinek jo ertekei vannak azzal könnyen együttműködok hiába vagyok melankolikus es kolerikus.

Tippem sincs mit kene csinaljak, semmi ötletem se szak se egyetem semmi. Gimnáziumba jarok. Valami olyat szeretnek amibe kell matek, problema megoldás, nemet ilyenek. Bárkinek valami otlet? Nagyon nagy segitseg lenne🥰☺️

tegnap 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenkor még nem baj, ha nem tudod. Majd végzősként ráérsz ezen agyalni, akkor már többmindent fogsz tudni.
tegnap 21:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Tanári/mérnőki pálya esetleg? De ezzel még ráérsz gondolkozni.
tegnap 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!