Milyen laptopot/ipadet válasszak egyetemre?
Sziasztok,
Egy olyan (leginkább laptopot de ipadek felé is nézelődöm) keresek, ami leginkább
- jegyzetelésre, projektekre, filmezésre lenne használva (gazdasági szakra megyek)
- nem használnám játékra, programozásra
- a keretem az 300-400k körül mozog
amiket eddig néztem:
( erről igazából nem sok infót/ véleményt találtam de a leírás alapján jónak tűnik)
a másik egy eléggé népszerű darab:
Ha lenne ezekről véleményetek, vagy ajánlanátok másik laptopot/ ipadet stb ami nektek bevált akkor azt szívesen meghallgatnám!
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha olcsón akarod megúszni és szóba jöhet használt: Lenovo Thinkpad T480(s) és újabb generációk Hardverapróról. Strapabíró remek gépek, de bizony régebbiek, szerintem egyetemre jó választás a következő évekre. Mondjuk akksit esélyesen cserélni kell, ha ilyen irányba mozdulsz el.
Ha csak új jöhet szóba, és nem feltétel az érintőkijelző, akkor ránéznék az ASUS Zenbook-okra, kijelzője is tökéletes filmezéshez. Én is gondolkoztam rajta, aztán végül egy Thinkpad T480s mellett döntöttem az ár miatt
A MacBook is remek gép, de 8GB RAM-al nem biztos, hogy megrendelném. Mondjuk gazdasági szakon nem tudom lennének-e kompatibilitási problémák a Mac és az M1 proci miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!