Iskola váltás 9. osztályban?
Figyelt kérdés
Segítsetek, nagyon szeretnék elmenni egy másik iskolába, de nem tudom hogy mikor lehet és hogy ennek van e valami feltétele. Illetve mi van akkor, hogy ha eddig nem voltam kolis, de most tegyük fel hogy elmennék és messze mennék ezért kellene kollégiumba mennem. Megoldható lenne? Vagy már elkéstem az iskola váltással?ma 12:39
1/5 anonim válasza:
Minden az új tervezett iskolán múlik. Van e férőhely, megfelelnek e a jegyeid. Ha minden stimmel, átvesznek.
2/5 anonim válasza:
A kérdésedre csak a kinézett iskola tud válaszolni halálbiztosan. Ha a szüleid a jövő héten felhívják az iskolát, akkor hamar kapsz választ.
3/5 anonim válasza:
Lehetséges, én 10. osztályban félév után kicsivel váltottam és a maradék fél évben kolis voltam, utána inkább bejártam. Nem vagy elkésve, abszolút megoldható és nem is feltétlenül kell megvárni vele az év végét, csak találni kell egy olyan iskolát, ahol van hely és felvennének.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De amúgy csak félévkor és év végén, vagy bármikor át lehet iratkozni? Csak mert nekem azt mondták hogy vagy most, vagy ki kell bírjam év végéig.
ma 15:36
5/5 anonim válasza:
Bármikor átvesznek, ha átvesznek. Gondolj arra, aki más városba költözik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!