Melyik távoktatási alapképzést érdemesebb elvégezni?
Figyelt kérdés
Pár évig rehabilitáción leszek sajnos, gondoltam ne menjen kárba ez a pár év, tanulnék valamit. Utánanéztem a szakoknak de távoktatásban elérhető szakokról nem sok jót olvastam, elhelyeztkedés ez azjan. 19. 07:38
1/4 anonim 

válasza:

Gazdaságtudományi vagy informatikai képzéseket.
2/4 anonim 

válasza:

Gazdaságtudományi vagy informatikai képzéseket. Az első a számból vette ki a szót.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.
a közlekedésmérnöki szakról vélemény?
jan. 19. 15:51
4/4 anonim 

válasza:

A semminél több, és persze annál is jobb választás, mintha történelem vagy szociális munka alapszakot végeznél. Viszont lényegesen nehezebb, mint mondjuk egy bármelyik üzleti alapszak, cserébe nem sokkal keresettebb, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!